Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna handlar om en tjej som jag verkligen älskar.. snälla, säg vad ni tycker, var ärliga!


Till Elin

I dina ögon ser jag stjärnhimmlen,
I din famn ser jag tryggheten,
I mörkret ser jag din ljusa personlighet
I kylan känner jag hur het du e
I spegeln ser jag hur otroligt vacker du e
I dig ser jag allt som får mig att må bra
I din närvaro är jag tillfredställd och gla`
Utan dig har jag inget, men med dig har jag allt
I mitt hjärta finns det bara ett namn inristat
I mina tankar finns det bara en person, konstant
Denna person är du Elin!




Fri vers av Richard Hilton
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 21:50



Bookmark and Share


  Nymånen
jag tycker det är modigt av en 15årig kille att skriva kärleksförklaringar
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Richard Hilton