Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min farfar som dog i cancer i somras


Varför fick du inte säga farväl???!!!

Den dagen du försvann
Rann det tårar nedför min kind

Det var dagen jag slutade se
Då jag inte orkade se världen

Jag ville inte inse sanningen
Att du var borta ur världen

Mina tårar var ren kärlek och besvikelse
Besvikelse av att du aldrig sa farväl till mig, Du lovade!

Jag hoppas att du insåg hur mycket jag älskade dig
Och hur mycket jag såg upp till dig

Den dagen vi möts
Det första jag gör

Blir att fälla tårar av kärlek
och inte besvikelse
för att du är där nu, med mig.....




Fri vers av Richard Hilton
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Richard Hilton