Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min farfar dog i somras. Han var nog den enda jag släppte in i mitt hjärta.. När han dog dog allt... Jag hatade allt och alla. Denna dikten handlar om min älskade som var där för mig och fick mig att älska igen.. Snälla kommentera.. Denna dikt är sann


Sorgen du lämnade

Sorgen du lämnade var för tung
Jag söp mig full för att vara lugn

Jag vandrade runt i gatorna
Hade inte sovit på flera dagar
Sökte efter ett svar,
Ett svar som skulle göra allt bättre

Jag stötte bort allt och alla
Jag ville inte att de skulle falla
Falla in i denna mörka evigheten

Men Du sa att du alltid skulle finnas där för mig
Du sa att du ville vara den ljuset i mitt mörker

Jag sa att vi har redan gått igenom detta, du är inte min flickvän

Hon sa att hon älskade mig
Jag sa Synd för dig

Jag sov hos dig den natten
Du höll om mig så hårt
Jag somnade i dina betryggande armar
Allt kändes bättre med dig
Jag hade äntligen öppnat mig
Släppt in någon i mitt Okänslosamma hjärta


Jag vaknade och var rädd
Jag hade släppt ner min gard
Jag försvann snabbt och lämnade en lapp....




Fri vers av Richard Hilton
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 20:59



Bookmark and Share


  Himuro
extremt fin dikt..väcker många känslor och man ser att du har skrivit med all kraft du har i varje rad.
En unik och speciel dikt..men glömm inte att din farfar alltid finns kvar hos dig innuti ditt hjärta som nyss släptt garden..:)
2008-12-15

  friheten
Underbar skriven om din farfar, trots smärtan i varje rad, var glad att du hade honom, det är inte många vi släpper in på livet. SMärtsamt avcker skriven.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Richard Hilton