Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en kärleksförklaring.. Denna skrev jag lite hastigt :) Vad tycker ni?


Kärlek

Du är solen i mitt liv
Du är stjärnan som glimtar mest
Du är klippan som räddar mig från stormen
Du är den jag älskar mest




Fri vers av Richard Hilton
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 21:55



Bookmark and Share


  Losnall
Min kärlek är gläjde i att stryka min älskades krulliga hår.

Kärleksförklaringar är så fina!:)
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Richard Hilton