Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues 2

Huset släcktes om natten
Vidsträckta vidder kröp in i min hjärna
Alfabetet mitt träd med löv som ramlade av
och singlade nedåt mot jorden
regnet och löven om hösten
det var
och dystert som barn ibland

men ibland, kanske oftast
en verkstad för mig
min byggnad
självet




Fri vers av Gråsten
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 22:18



Bookmark and Share


  Lady Alassa
dö viska alla
mot myllan falla
men där borta ingen bidan
sätt i gång å jobba producera mera
nu saknas ett uselt liv igen på sidan
och och åter och åter igen många flera
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gråsten