Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills nu

Ökar stegens längd
för att fortare hinna fram
utloppet
Där flyter vi samman
Bildar ett helt hav av oss
Blått och grönt vått och varmt
för att fortare hinna fram
Där flyter vi fortare
Fram
Forsar
Rusar




Fri vers av Gråsten
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråsten