Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är bättre med färg, fet stil och kursiv etxt här och där, men jaja.


De säger att det berodde på hennes korta kjol

Du vet
hon var en sån där
som alltid hade lite
för kort kjol
och lite för tajta
toppar

och hon var faktiskt aldrig trevlig
hon bar alltid hakan lite
för högt
och brösten sköt alltid fram
lite för mycket

och visst var det svårt att gilla henne
jag menar, som hon stoltserade med den där
smala midjan
och hon såg aldrig på oss andra
suktade alltid efter
killarna

ja, hon var lite billig

och just den dagen var hon nästan
naken
kjolen täckte bara skinkorna
och toppen smet åt runt bh-lösa
nykläckta bröst
och magen visades
med stringtrosans inbjudande rand
bak i svanken

Och sen en dag
då hennes ståtligt uppvisade
kropp
återfanns i bitar
och hennes allt blivit
berört
av stora händer

med sönder krossat underliv
och de blekta tänderna
inte glittrande något mer
För när hon dog med ett skrik över
de sönder kyssna läpparna
hade hon aldrig smakat på kärlek

(Och de säger att hon får skylla sig själv)





Fri vers av Iflywithbrokenwings
Läst 687 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-09 18:48



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Otroligt starkt skrivet.
Mycket bra
2009-04-24

    Elin Sundström
En bra dikt som tar upp ett väldigt viktigt ämne. Den känns.Trots detta hemska känner jag styrka från dig som verkligheten ser. Jag håller verkligen med varför ska hon sig själv skylla, hur ska det kunna vara hennes fel. Bra diktat!
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Iflywithbrokenwings