den här ska läsas högt
för familj & vänner
annars gills den inte" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här ska läsas högt
för familj & vänner
annars gills den inte



Knäkkebokkars ömhet ( Saluhallen )




Prixx pråxx knäkkebokkars utstuderade ömhet

Ingom langom sabbaddill i atmosfären fullt av kyss

Landgång hamnsprång slangbellors välsignelse

Den gamla saluhallen doftar av mat & kärlek




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 20:22



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Haha som en välsignelse a la galenskap, like that sheit maaaan, jaja (lägger till Jamaicansk rastaflätestuk) Läser högt för grannen haha han ser förvirrad ut piusch. Fnissar här.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP