Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I will not die

I will not die
I will survive
I wait here for you
I feel alive, when youre beside me
I will not die, i wait here for you

On this bed i lay
Loosing everything
I can see my life, passing me by

Was it all to much?
Or just not enough?




Fri vers av Richard Hilton
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 20:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är så att inom sig själv dör man lite granna ifall man överlåter överlevandet av sig på någon annan
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Richard Hilton