Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Het snö faller
Uppåt
När du simmar
I mitt sinne

Och vet du?

Ibland tar jag fram
Våra gamla sängkläder
Och känner
Doften av
Mjukmedlet jag köpte

Förra veckan




Fri vers av Björn Norberg
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Norberg
Björn Norberg