Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglar, 2

Levande hud mellan bruna långa fingrar
En bädd av kött och levande skrivna ord
En suck och skinande slipas knivarna

Kom och lägg dig jag bäddar om dig
i stål och plast
rosenrött som kärlek fast
flytande

Som om att du redan vet att jag saknar dig
rinner du sakta iväg




Fri vers av Björn Norberg
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Norberg
Björn Norberg