Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du ser på mig

när du ser på mig känns det som du läser av mig .
mina tankar och kännslor,
vilken tur att du känner mig så väl.
när du ser på mig sä känns det som du skickar kärlekspilar på mig.
det där speciella blicken ,
vilken tur att jag älskar dig .
när du ser på mig
så läser jag av dig
älskling
jag vet vad du tänker




Fri vers av satu_
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 11:07



Bookmark and Share


  samri
varm kärlek ..mm värkligen
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

satu_
satu_