Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen

Jag väcker min hunger
i stillhet,
föder toner i tystnad

Skär igenom mörker
med hoppfulla
händer,
pulsen vilar
hjärtat bultar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-08-18 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönskrivet! Gillar speciellt slutet.
2005-08-18

  johii
det här är det bästa jag läst av dig Ola! helbra!
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan