Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshjärtan

visst kommer

det hjärtan ur munnen

 när man pussar

 någon man håller om

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 00:41



Bookmark and Share


  friheten
VAcker srkiven
2008-12-15

  Elaine.S VIP
Det är klart det gör:))gulligt skrivet, lockar fram ett leende...
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower