Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest på skoj!




En ABC-fest (för små och stora barn)

 

Ankan Adam agerar alltid artigt.

Bjuder björnen Bertil blåbär.

 

Cikadan Cesar cirkulerar centralt.

Dromedaren David drar.

 

Ekorren Erik erbjuder endast ekollon.

Fisken Filip faller från.

 

Grisen Gustav grymtar.

Hälsar hästen Helge.

 

Igelkotten Ivar ilat i ide.

Jaguaren Johan jagar.

 

Katten Kalle kapitulerar kapitalt.

 

Loppan Ludvig linkar lustigt.

Musen Martin möter.

 

Noshörningen Niklas nitar.

Ormen Olof odlar oro.

 

Påfågeln Petter pruttar.

Quetzalan Qvintus qvävs.

 

Räven Rudolf retirerar.

Sorken Sigurd svimmar.

 

Tuppen Tore trillar.

Uven Urban utgår.

 

Valen Viktor voltar.

Xylofonen Xerxes...

 

Ynglet Yngve yrar.

Zebran Zäta zzzzzz...

 

Åsnan Åke åker.

Älgen Ärlig älskar än.

 

Ödlan Östen överger...

 

 

 

Hur många är egentligen kvar på festen?

Ja, det får du räkna ut!




Övriga genrer av Lena K Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 20:18



Bookmark and Share


    alicia79
Roligt julpyssel tillsammans med familjen.
:)
2008-12-28

  Cris
A-Ö

Åh.. vad kalasfint skrivet.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP