Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rödhake heter pettirosso på italienska.


Pettirosso

Du lilla, 
du som sitter där,
mitt i vinterns frostiga rike ... 

Jag ser dig genom mitt fönster, 
tänker ...  

Kanske önskar du, 
att dina vingar hade burit dig 
till en plats med något ljummare bris?




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-16 13:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver om rödhaken, en favorit i vår trädgård.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP