Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januariönskan

Bistervind, 
kan du inte dra, 
släppa fram en ljummen bris ... 

så jag slipper mössa, halsduk, 
strumpor, vantar. 

Om du gjorde, 
jag tror jag skulle famna dig,
även om det innebär ... 

surrande getingar
och kliande bett från knott.





 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-04 16:51



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, nu börjar vinterväderleken bli tjatig.
Längtan till sol och värme gör sig redan påmind. Gott nytt år för resten!
2024-01-10

  Sparvögat VIP
En fin önskan ~ i värmande vind
som famnar getingar och knott…
2024-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP