Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 dagar till

De säger att ingenting

kan hålla sådana som oss isär men

varför känns allt då så grått när jag inte får höra dina andetag på nätterna längre eller

se dig?

För nu är du så långt ifrån mig att inte ens om vi föll mot varandra skulle vi nå att nudda

och det enda jag kan lyssna på är Bob Dylan för han är den enda som

känner det jag känner i sina låtar

och vet du att jag inte har sjungit bra sedan du åkte

för det är du som är min röst älskling och

min gitarr har redan hunnit bli ostämd.




Övriga genrer av Ewe
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 00:45



Bookmark and Share


    seriöst störd
Bra slut på den här.
2008-12-18

    absurdity
I like it ! ;) känner igen mig
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewe
Ewe