Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Café


Mångfald av röster
dämpat sorl och tända ljus
mobilsignalchock




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer helt i denna haiku. Fin slutmening!!!


/Ann
2011-01-01

  Gunwale VIP
Telefonsignaler kan skæra som knivar! Dessutom, det ær omvittnat, kan de høras trots att telefonen ær urdragen/avstængd. Det sker saker i hjærnan av blotta tanken på att skrællet ska ringa...
2008-12-29

  Lena K Nilsson VIP
Så precis!
2008-12-16

  Njord
Fyndigt sista ord i denna Scifi haiku.
2008-12-16

    ej medlem längre
Mitt i prick!:)
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP