Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min yngsta dotter


Saga

Rävar bakom öronen
föräldrar bakom ryggen
nyfikenhet i blicken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-08-19 07:56



Bookmark and Share


  Jessi
Precis som det ska vara då!
2005-08-19

  kath
så skön, jag ser mina egna barn framför mig ... tonåringar nu´, men ändå rävar bakom öronen föräldrar bakom ryggen, nyfikenhet i blicken :)

tack
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan