Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten handlar om en person jag älskar och som en gång kallade sig mig pojkvän.


Älskling, vad gör vi?

Älskling, vad gör vi?
Jag svävar, jag flyger.
När minnena jag trodde var vissna är vassa som skärvor.
Du är inte alls död i mig och vi är oskyldiga som barn.
När vi leker våra lekar och vi hoppas på något.
Älskling, vad gör vi?

Hur ofta får man detta gratis?
Dina läppar är ju mjuka och jag är för öppen.
Vem fan bestämde hur allt ska vara, vi gör ju eget.
I min hals vilar fövirrade ord som inte alls vill ut.
Älskling, vad gör vi?

Den här makten finns inte i mina händer.
Jag vet att bomull blir till spikar när du vänder ryggen till.
Så se mig i ögonen älskling och håll mig nu.
Vi kan bli vad vi vill.
Men vad gör jag och du?




Fri vers av Hon som såg
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon som såg