Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns inte som orden kommer till mig längre, så kankse är det dags att säga ; goodbye. Vi får väl se.Här är ett försök till något iaf.


Without

Without a word, it felt so wrong to see you leaving.
Without a tear, the door was locked and the key returned.
Without a smile, the steps were taken.

Without a word, left everybody hanging.
Without a tear, the last breath disapearing.
Without a smile, the time had come to say goodbye.




Fri vers av sachie
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie