Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll tummarna

Naken hud
skälvande fingertoppar,
det inre och yttre
vibrerar i känslostorm

Hjärtat galopperar
huden knottras,
aldrig någonsin
komer dom att mötas igen
för första gången

Nu kan bara
Amor se på
och hålla tummarna
( för vi behöver mycket kärlek
i denna hårda värld )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-08-19 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan