Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite av varje, en sagolik blandning

Jag står vid spisen
jag är hunden, musen
och grisen

Jag dammsuger
jag är flitig,svettig
och trött

Jag jobbar
jag är
effektiv,irriterad
och glad

Jag knullar
jag är van,upphetsad
och färdig

Jag spelar
jag är nöjd,inspirerad
och glad

Jag skriver
jag är allt,inget
och fri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-08-19 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan