Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Den som
är duktig på
att lyssna,
får höra mer
än dom
flesta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-08-19 21:14



Bookmark and Share


  Nic
Och den som iakttar ser mer än de flesta, kikade in här och hörde din röst
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan