Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du ett underbart liv ?

Det finns dom
som gillar att
stryka,
men dom tänker ofta på
något annat
( ny man, annat liv
eller fler orgasmer )

Det finns dom som
hatar att stryka,
dom vill bara bli klara
så att dom kan
återigen kan landa
i sina underbara liv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-08-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan