Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ezra

Att nedteckna den politiska historian genom mig
som Ezra,
för att glömma att jag ligger på sängen med sagg i brallan,
å oroas, över hur mycket hårdare rökat slog på mig än på dig...

Och Ciano sa, han som annars var en sån optimist,
"Något måste göras..."
och det viskades inte ens, det skrattades
genom hela byråkratin, och på tyska krogar
Och Nicholai, en avlägsen släkting känns det som,
lät sig sällan bekommas
och gnisslade inte ens tänder, knotade inte
utan börja bara tålmodigt på en ny spole
Och Thomas sa, vilket förvånar mig som europé,
"JAG före LAG"
kanske inte de orden exakt, men ändå
det kastar ett annat ljus på den respekt han hade hos Max,

som idag spottar hans barnbarnsbarn i ansiktet från graven, sörru.




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-12-20 03:09



Bookmark and Share


  Benjamin Jakobsson
också bra. skippa sista ordet :)
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar