Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tekniken går framåt men hur långt får den gå ?


Det är vi som är jordens härskare

Jag kan ju
stå
här utan att välta
i alla mina dagar,
jag är ett träd
som står emot
Gudrun stormar

Jag kan
säga vad jag vill
och stå för det,
jag är
inte konflikträdd

Jag kan
stå och se på
när
du sjunker
utan att fälla en endaste tår

Men så är jag ju inte
människa,
jag är maskin
och vi
kommer att ta över
jorden !!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-08-19 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan