Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vet aldrig vem det är

Ibland tror man sig
veta så mycket
innan man vet
( fördomar )

Ibland
vill man skjuta
mannen framför en
( tills man förstår
att han är lika svag som en själv )

Ibland vill man
kunna mer
än man kan
( så man försöker
tills knogarna blöder
och självförtroendet brister )

Vem har du framför dig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-08-19 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan