Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varenda dag.

Jag ler och jag skrattar varenda jävla dag.
Men ingen känner till att det är bara ett skal.
Inuti så känner jag bara sorg och smärta.
Men det e inte första gången nån har krossat mitt hjärta.

Mitt hjärta är skört, efter allt det har gått igenom.
Och jag vet inte om jag orkar något mer.
För ingen, ingen annan betyder någonting.
Det är bara dej, ja bara dej som jag ser.

Du är den vackraste person, jag någonsin träffat.
Vill bara ha dej här, för att jag är kär.
Jag vet att det är omöjligt, men det kan inte hjälpas.
Jag håller på att dö, för min kärlek till dej.




Fri vers av duemittliv
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-19 22:01



Bookmark and Share


  Angeldust
*applåderar länge*
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

duemittliv