Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag är inte religiös.


Demiurgen

Jag har traskat, trött från början, genom tiden
i tusentals år
jag lagrar låtanden, och göranden, jämbördigt
jag dikterar sanningen, men jag var först med att ljuga

Jag satt längst ner, kan man säg, så jag gav dig riktning
"uppåt!"
bortglömd, beslöjad, men inget finns inunder
jävligt jäktad jämt, fast med all tid i världen

Ni som såg mig,
var nöjda med att se mig, och känna mig,
ingen intresserade sig för förklaringar
så äre sörru

men så sa ni:
"bokstavsradens rand kan komma
plötsligt, känns proffsigt, för så såg han ut, som slump"
Skitsnack sörru




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 04:22



Bookmark and Share


  Benjamin Jakobsson
kanske lite dumt att försöka läsa igenom alla dina texter på samma dag, men när man gör det så dyker ett vist ord upp hela tiden. jag tror du vet vilket jag menar. och även om det kanske inte upprepas så mycket i varje text blir det en aning frustrerande om man försöker se till helheten, sörru
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar