Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig vän

Jag gillar inte när du gråter,
Men lyssnar gärna.
Du är min vän.

Jag förstår din sorg och smärta,
Det gör så ont...

Förstår inte hur ord kan få en att skratta och gråta.
Den smärta dem utsätter dig för,
Du måste ha vart så ensam.
Ingen vet,
Ingen bryr sig,
Så tänkte du va?

Jag gråter,
Ensamt.
Du lever,
Du andas,
Du ser,
Du tänker,
Du syns,
Bara det kan fylla ett brustet hjärta.

Tack att du förstår... <3




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 20:35



Bookmark and Share


  anits VIP
så vackert skrivit
2009-04-20

  friheten
Väldig fin skriven
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson