Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

Mannen i datorn ville ha kontakt.
Han ville prata med henne om hur fin hon var.
Han ville prata med henne om hur rätt hon hade
och hur smart hon var.
Mannen i datorn flyttade in i telefonen.



Mannen i telefonen ville prata länge.
Flera timmar varje dag.
Han ville veta mer om henne, om henne och hennes liv.
Han berättade om sitt liv och sina sorger,
sa att han mådde bra av att prata med henne.
Mannen i telefonen flyttade in i hjärtat.



Mannen i hjärtat ville ha mera tid.
Hur mycket tid var ej klart, bara att det skulle bli snart.
Nu hade ju tiden redan gått och den hade varit lång.
Kvinnan med datorn, telefonen och hjärtat tänkte för sig själv:
"Vi är nu i slutet, det var aldrig egentligen vi".

Mannen i hjärtat var nu färdig, han flyttade dagen efter och kom aldrig igen.




Fri vers av Eylin
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eylin
Eylin