Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit Magi ( j u l k o n v a l e c e n s )




Du tar mej ner i säng

Århundraden sveper förbi

Vi låtsas vi ligger på en juniäng

Du smeker mej med din vita magi



Du vet att jag är slut

Har bränt mitt sista krut

Du vet vad som måste till

Du jag & VI är allt jag nu vill



Efter nyår stiger vi opp

Nyfödda till själ & kropp

Du säjer: jag är med barn

& det är jag som är far´n!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP