Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt på fri vers; 2 strofer, en av 20 dikter i diktsamlingen "Såsom säden", utgiven på eget förlag, Författares bokmaskin, 2007.


Sång

Såsom lövet
rinner mot jorden
vår enda
och höljer
utan att fråga
livet
det minsta

Så har du
utan att tveka
ögat ditt
kupat
över rymderna
de djupa




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-22 00:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vackert detta!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP