Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Hängde

Mannen (?) med munter min,
hängande hår, skummande skägg
luktar lördag, natten mot söndag
lyssnar lugnt, nå, men se:
Hans (?) öppna öga brinner,
det andra, borta, blott hålrum
dinglar, dock dåsande, från foten
dagen dröjer därborta, fruktar förmiddagen!

Flyg förbi, förmiddag! Fort!
Töntiga tolvslag, beklämmande boskap,
eftermiddagen håller piskan, rappar rytmiskt,
ensam härskar prinsen (i) rofylld råhet!
Betvingar ting, inte viljor,
super helst ensam, svinar själv
eget beröm luktar? Skit samma!
En bra lag smakar sött-


-krök din tanke efter kroppen
låt lust och längtan forma lagen




Övriga genrer av Bödvar S. Bödvar
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bödvar S. Bödvar
Bödvar S. Bödvar