Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos polisen

När tio dagar gått efter det som hänt så var jag hemma hos Erica och det där med en polisanmälan blev mer aktuellt. Jag klarade inte själv av att ringa så det fick hon göra först. Sedan ville kvinnan i telefonen prata med mig. Så jag berättade för henne vad som hänt, men att jag inte visste vad jag skulle göra eftersom jag inte trodde att det var något. Jag hade på något konstigt sätt fått det in präntat i huvudet att det inte var fel. Hon sa att de skulle skicka ut en bil dit, så fort en blev ledig. Eftersom Ericas mamma, Maria, var hemma och skulle se om bilen kom så gick hon in och berättade för Maria. Och Maria sa till mig att ringa min mamma. Jag ringde upp mamma och försökte berätta, men det gick inte. Så Erica pratade med mamma, och mamma kom i full fart. Hon skämtade och sa att hon nästan körde på en tant. Hon får mig alltid att skratta, hur dåligt jag än mår. Sedan gick mamma och satte sig bredvid mig, hon höll om mig o frågade när det hände. Hon trodde att allting hänt samma dag, och hon blev chockad när jag sa att det hände för tio dagar sen. Mamma ringde upp polisen, hörde när dem skulle komma. Dem sa att vi kunde komma på kvällen för att ta upp en anmälan. Så jag åkte hem och väntade, låg i soffan och kollade på film. Klockan tickade på och det var dags att åka till polisstationen. Vi fick sitta o vänta en stund, sen kom det en kvinnlig polis och frågade om jag kunde berätta vad som hänt. Jag tvekade och kollade på mamma, så hon frågade om hon skulle gå ut. Jag nickade och skämdes, ville ju inte stänga ut mamma. Men jag ville inte att hon skulle höra det här. Så jag började berätta, berättade även om att han hotat mig och att han dragit ner byxor o trosor på mig en gång innan. Varför jag berättade det var nog för att jag var rädd att han skulle hota mig igen, kanske också ge sig på mig igen. Polisen sa att hon förstod, att dem skulle höra av sig till honom så han kom in till förhör. Efter det så ville dem ha kläderna jag haft på mig, så mamma och jag åkte i våran bil och dem åkte i en polisbil efter oss. Jag visste exakt vilka kläderna var, men kom inte ihåg om jag tvättat dem. Kom inte ihåg någonting. Jag letade i alla fall upp allt, det enda jag inte hittade var bh:n. Men dem fick ta skjortan, jeans-shortsen och trosorna. Efter det skickade jag ett SMS till Sebastian, min pojkvän som jag fortfarande var tillsammans med, men som knappt varit delaktig under allt. Han visste inte ens om att jag blivit utsatt. Jag skrev att jag varit på polisstationen och gjort en anmälan. Mer än så blev det inte, varken från min sida eller Sebastians.




Övriga genrer av E.L.L.N
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-12-22 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.L.L.N
E.L.L.N