Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Jag tittade på stjärnorna, men jag kunde inte njuta.
Jag tittade på havet, men kunde inte njuta.
Jag tittade på solen, men kunde inte känna.
Jag levde i min bubbla, men kände mig ändå inte trygg.
En dag såg jag ett ljus, en ängel.
Denna ängel öppnade upp min bubbla och visade
mig nya världar.

Min ängel heter Christoffer.




Övriga genrer av E.L.L.N
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-12-23 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.L.L.N
E.L.L.N