Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har givit ett tips till hennes mamma


Värva medlemmar

På mitt jobb där jag är och trivs alldeles
underbart så har jag en jobbarkompis
som har en dotter

häromdagen kom hon och räckte mig
en text som dottern skrivit, läs detta
det är order från min 13-åring som skriver

så här just nu i skrivande stund och efter
att ha läst hennes text så kommer
mina tankar

undrar om man kan värva denna 13-åriga tjej
hit till poeter.se

något om att värva medlemmar står inget
om?

känner så att denna unga tjej ska få en chans
att utveckla sig då hon redan nu har en framtid
som poet, eventuell författare

081222






Fri vers av sajo
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 15:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske kan du få en bonusdikt så att du får publicera 11 dikter inom en tjugofyratimmarsperiod istället för 10...
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo