Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuta !

Tvingar bort verkligheten
med rödvin
och poesi
( det funkar )

Snart ska jag laga
käk
och lägga på
mig ett kilo eller två

Det ska va gött att leva
och lätt att dö
( någonstans i mitten är livet )

Ensam hemma
kung över tv
stereo
och
människoljud

Måste skynda
för att hinna
njuta ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-08-20 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan