Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken färg är din ?

Hur grå kan en vägg bli,
hur svart kan en människa
vara inuti ?

Hur gul är solen
bakom moln,
vem regnar
på din sol

Ozonlagermördare
bör
utvisas
ur den närmaste
personkretsen

Låt oss
alla
ta vara på
våra unika färger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-08-20 19:50



Bookmark and Share


  karenina VIP
rosa!

gillar detta lite filosofiska alster.. men för mig hade det räckt med de två första styckena för att sedan låta läsarens tankar få sväva fritt... men.. det är bara min åsikt! *L* annars väl skrivet!
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan