Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Rim Av livets frukt

Själen söker en vän

som vill dela den

 

Febrigt smyger tankar  fram

längtan att ha någon i sin famn

 

Osynligheten blottar sitt sår

driver fram utan spår

 

Tärningen kastas utan framgång

nattens ensamhet känns lång

 

Tiden visar en evig tid

naken lägger jag mig ensam utan någon brevid

 

Var jag mig än vänder

finns det ingen som värmer mina händer¨

 

Trasiga spår döljer stigens bana

allt jag ville var att någon att krama

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av horsepower
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-22 20:27



Bookmark and Share


    sunnanvind
längtan...saknad efter någon..vackert uttryckt i poesi!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

horsepower
horsepower