Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ?

Någon har tvekan

någon får näring i din obeslutsamhet

vem lider ?




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-08-20 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du... nämen, första raden tycker jag känns lite osnygg "någon har tvekan" skulle kunna omformuleras till "någon som tvekar"
Och andra, den innehåller lite för många stavelser. Men jag tycker att denna tappar poäng och flyt.. känns lite livlös.
För mycket om den någon som man inte får en aning om och vem är du?

Mvh den ovanlige
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan