Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar och enkla funderingar


Viljan

Jag vill ta dig ut ur ditt mörka rum
bort från mörkret.
Bort från verkligheten.
Jag vill gunga med dig i det starkaste solsken
jag vill hålla din hand varm och känna dina fingrar emot mina.
Jag vill kyssa ditt hjärta. Jag vill kyssa din fantasi.
Jag vill allt som ingenting lärde mig.




Fri vers av VivaLaLulu
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu