Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar igen


Du. Det du gör. Du.

Och nu är det bara vi två kvar,
stående för oss själva. Tänkandes.
Men du lever med mig. Du lever.
I min fantasi. Du är som en nytänd eld.
Jag kan känna din eld, slå mot mitt hjärta.
Du är flammandes, redo att sluka allt inom dina gränser.
Du har inga gränser. Du tar allt. Du äter min själ.




Fri vers av VivaLaLulu
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-12-23 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu