Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det faller

mörkret faller över mitt dunkla rum,
ensam sitter jag här och lyssnar.
Jag lyssnar på dunklet, skriken
och ensamheten.
håller om mitt nakna skinn och
lyssnar, tänker och känner.
Dörren far upp och jag hör någon
skrika, det är jag.
Jag är bortanför min själ, jag tillhör
längre inte min kropp.




Fri vers av VivaLaLulu
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-12-23 12:20



Bookmark and Share


  SilverAngel
som jag sagt förut, du skriver som om du vore jag..
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

VivaLaLulu
VivaLaLulu