Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en speciell Lilljulaftonstradition...


Tre saknader

 

Att jag glömde sätta julesnapsen

jag lätt kunde fördra,

att jag inte fann sillsalladen

som funnits på julbordet

i alla mina dar,

ja, det var förargligt,

men någonting jag kunde ta.

 

Men att se din stol tom,

efter 24 år...

 

det var en saknad så stor.

 

Men dock jag vet i mitt hjärta,

att om du bara kunnat

så vore du här...

 

mitt barn.

 

 




Övriga genrer av Lena K Nilsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-23 19:12



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Känner igen ...
2008-12-24

  karenina VIP
starka berörande ord
2008-12-23

  Cris
Oj1 vad gripande och fint
2008-12-23

    Maria Malm
Men stolen blir väl sutten på en annan dag..?
2008-12-23

  friheten
VAd stark skriven!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP