Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt änglahår i lågor

Levande ljus
änglahår
vi brinner så lätt
låter oss värmas

När lågorna släckts
röken skingrats
ligger endast askan kvar

Och om det är vackert eller sorgligt
bestämmer bara du




Fri vers av Tina-sol
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-12-24 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol