Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig som betyder mest (L)


Dina blickar får mig att fälla tårar

Älskar dig min kära
du är min underbara

en sån kille som dig
som så kär får mig

när du mig kysser
himlens stjärnor lyser

när du mig håller
mitt hjärta du behåller

du tog min hand och visade mig lycka
du fick mig att sluta sucka

du fick min sorg att försvinna
och mitt hjärta du fick vinna

tack för alla fina tider
förlåt om du ibland lider

jag älskar dig mitt allt




Fri vers av Endless Love MS
Läst 707 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-26 00:32



Bookmark and Share


  anita VIP
Underbar skriven. applåder i mängder.
2008-12-26

  Just Emotions
mmm underbart fint
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS