Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick smörja in den stackars frun


Hästflugor

Hästflugorna biter
hårt som fan,
aldrig har längtan till höst
kännts så här




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-08-21 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan